Revista presei… pentru prietenii copiilor cu autism (2)


DIGI 24

Bal caritabil pentru copiii cu autism. Digi24 s-a implicat în acest eveniment

Sute de personalităţi ale vieţii publice au participat ieri seară la un bal caritabil, în sprijinul copiilor cu autism. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Învingem Autismul, pentru al doilea an consecutiv. Banii strânşi în urma balului vor fi folosiţi pentru integrarea în şcoli a copiilor care suferă de acest sindrom.
Vedete de televiziune, artişti, ambasadori sau oameni de afaceri au venit să le ofere o şansă copiilor cu autism, prin donaţiile făcute în cadrul Balului Albastru. Au fost scoase la licitaţie zeci de obiecte personale – de la bijuterii sau obiecte vestimentare până la tablouri.
„Am strâns resurse în valoare de 30.000 de euro. Sperăm ca anul aceasta să strângem, chiar dacă e an de criză, o sumă mai mare”, a spus Andreea Sorescu
Postul nostru de televiziune s-a implicat în acest eveniment. „Digi 24 oferă celui care licitează mai mult o lecţie de gătit în direct cu Marius Tudosiei”, a explicat Alice Iacobescu
Banii strânşi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru integrarea copiilor cu autism în şcoli. Starea pacienţilor poate fi ameliorată, dacă tratamentul începe la timp.
„Asta încercăm să facem aici: să atragem atenţia. Am făcut-o şi noi de nenumărate ori la noi în emisiune şi am arătat că autismul nu este o boală, e o condiţie care poate fi depăşită, cu suficientă atenţie a celor din jur”, a subliniat Marius Pancu.
„Trebuie să ajutăm acesti copii. Sunt copiii speciali. Din păcate, sunt din ce în ce mai mulţi care se nasc cu această boală”, a spus Izabela Pănescu. Citeşte mai mult aici.

Viaţa Liberă

Astăzi puteti dona 10 lei pentru copiii cu autism

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism (APCA) Galaţi organizează astăzi un concert umanitar pentru cei 30 de copii din asociaţie. Spectacolul “Zâmbet de copil” este programat la ora 18.00, la Teatrul Muzical. Biletele pentru public, în valoare de 10 lei, se mai pot procura înainte de începerea spectacolului. Pentru alte informaţii, puteţi suna la 0752.675.454. Citiţi mai mult aici.
(PS – evenimentul a avut loc joi, 18 aprilie)

Advertisements

One thought on “Revista presei… pentru prietenii copiilor cu autism (2)

  1. Parintii din APCA Galati va multumesc pentru… mediatizare si va doresc sa parcurgeti cat mai rapid pasii necesari spre recuperarea cat mai completa a lui Mihnea !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s