Donezi pentru Mihnea şi primeşti în dar un pictopoem!


Săptămâna trecută, la Ceainăria Bastilia, s-a vorbit despre vacanţele alături de copiii cu autism, în cadrul conferinţei “Călător de meserie. II. Lisabona”, organizată de revista Turism Club. Cu acest prilej a fost anunţată şi licitaţia mai multor desene, gravuri şi picturi realizate de noii mei prieteni, artiştii plastici: Viorela Mihăescu, Vintilă Mihăescu, Ion Aurel Gârjoabă, Nicolae Caţavei, Adrian Radu, Amy Vasilescu. Despre lucrările lor puteţi citi şi aici. (Detalii despre cum puteţi licita pentru tablourile lor veţi afla în curând şi de pe acest blog).
Pentru ei, precum şi pentru alţi prieteni ai mei care au pus umărul la organizarea evenimentului, Simona Lazăr a realizat mai multe pictopoeme care au fost dăruite celor implicaţi.

Simona pregăteşte acum o serie mai mare de lucrări, câte un pictopoem urmând a ajunge la toţi prietenii mei care vor trimite donaţii de minimum 50-100 Ron în contul meu: RO44BACX0000000843775074, deschis la Unicredit Tiriac, sucursala Dristor, pe numele Mihnea Dan Chiriac.

Puteţi trimite mesaje pe adresa de email prieteniiluimihnea@gmail.com sau pe pagina de facebook Prietenii lui Mihnea: http://www.facebook.com/prieteniiluimihnea

Puteţi admira mai jos unul dintre pictopoemele pictate/scrise de Simona pentru evenimentul de săptămâna trecută de la Librăria Bastilia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s