Susține-l pe Mihnea! Cumpără unul dintre colierele Soutache!


Un gest minunat din partea Soutache și Artmarie. Mulțumim!

Povestea lui Mihnea am descoperit-o în această vară: un băiețel simpatic și talentat, dar care suferă din păcate de autism – o boală despre care știam puține la început, dar am aflat mai multe mai multe pe parcurs, inclusiv faptul că pentru el se poate face ceva, există tratamente și progresul este evident. Singurul dezavantaj este că… aceste tratamente sunt foarte costisitoare.
Tot impresionată am rămas de lupta părinților lui și a celor apropiați pentru ca Mihnea să poată beneficia de aceste tratamente de care, poate că dacă am trăi într-o lume așa cum o doresc eu, nu ar trebui să cadă doar în grija părinților.
Din momentul în care am aflat povestea lui Mihnea, am întrebat cum pot ajuta. Așa am aflat despre prietenii lui Mihnea, o comunitate care îl ajută prin donații, dar și prin vânzarea la licitație a diverse obiecte, realizate manual în general, bănuții urmând să intre în contul lui Mihnea. Am creat atunci, în vară, un colier care mie mi-a fost foarte drag, și pe care l-am denumit colierul prieteniei – iar banii obținuți din vânzarea lui i-am donat integral lui Mihnea. Am povestit la momentul respectiv despre colier, dar și mai multe despre băiețelul de care mă simt deja atașată.
În prag de Crăciun, aș vrea să mai pot ajuta un pic această familie încercată, dar zâmbitoare și plină de speranță pentru Mihnea – așa că m-am hotărât să donez alte două coliere pentru el:

Colierul Elegantza, a cărui poveste o puteți afla aici. Este un colier realizat manual din: șnur soutache negru, mărgele negre și aurii, piatră onix. Spatele este realizat din fetru de culoare neagră. Colierul are o lungime de 50 de cm, iar pandantivul este lat de 5 cm. Prețul de plecare pentru acest colier este de 150 de lei.

Colierul Filantrop, realizat în cadrul proiectului soutache-ul filantrop, despre care am vorbit în acest articol. Este vorba de fapt despre un colier adiacent celui despre care am povestit în articol, care a prins o nouă formă cu ajutorul mărgelelor de murano primite de la Adelina Grigorovici, căreia vreau sa-i mulțumesc cu această ocazie. Mulțumesc de altfel întregii echipe de fete talentate care s-a format în jurul acestui frumos proiect. Colierul filantrop este realizat manual din șnur soutache negru si auriu, margele negre si aurii, piatră onix, margele sticla de murano. Spatele este realizat din fetru de culoare neagră. Are o lungime de 50 de cm. Prețul de pornire pentru acest colier este de 250 de lei.

Sper din toată inima ca aceste coliere lucrate cu mult drag, dar și cu migală, să își găsească un proprietar cât mai curând și să aducă multă bucurie celor care le vor purta!

Leave a comment